Hur mycket kan du spara?  Begär offert!    Ladda ner PDF! 


Norrland är vår 
hemmamarknad, men 
vi exporterar också till Svealand, Götaland och 
andra europeiska 
länder.

 

 

Garantitiden för privatpersoner är två år. Dessutom medföljer en försäkring som gäller för de första sex åren. Thorén Värmepumpar samarbetar med försäkringsförmedlaren Arctic. Efter sex år kan försäkringen som det ser ut idag frivilligt förlängas med ett år i taget.

Försäkringen kompletterar din hem- och villaförsäkring. Om en skada inträffar vänder du dig till ditt ordinarie försäkringsbolag, som reglerar skadan och troligen tar ut en självrisk för det. Vår försäkring ersätter, enligt gällande villkor, självrisk och eventuellt avdrag för värdeminskning, under förutsättning att det är en skada som omfattas av och överstiger självrisken i hem- och villaförsäkringen. Vid högre självrisk än 3 000 kronor maximeras ersättningen för denna till 3 000 kronor.

Det enda du behöver göra för att erhålla försäkringen är att fylla i svarskortet och skicka in det till oss inom två veckor efter installationen. Den mesta informationen hittar du i ditt köpebevis/faktura, men serienumret står på märkskylten som sitter på elcentralen i värmepumpen.

Här kan du som har installerat en Thorén Värmepump registrera dina uppgifter. Gör det inom två veckor från installation! Du får en försäkring på din pump i sex år!

Har du några frågor kontakta i första hand oss på telefon eller e-post.

Du kan också vända Dig till Arctic på telefonnummer 08-746 05 60 eller via www.arctic.se

Juridiska personer till exempel företag, skolor och bostadsrättsföreningar har individuellt anpassade villkor om garanti och försäkring.

Skadeanmälan

Du som har en skada kan här ladda ner en ifyllbar Skadeanmälan.pdf.